Betpipo Para Yatırma ve Çekme Yöntemleri

Bahis ve oyun sitesi Betpipo eğlenceli ve kazandıran formatı ile üyelerin beğenisi kazanıyor. Üye sayısını da sürekli artıran site kazancın güvenilirliğini uygulamaları ile gösteriyor.

Para Yatırma İşlemleri

Site Betpipo Para Yatırma ve Çekme Seçenekleri;

  • Banka aracılığı ile
  • Atam aracılığı ile
  • QR kodu ile
  • Banka anlaşmalı diğer kartlar
  • Kredi kartı ile yapılabiliyor.

Bu yöntemlerin her biri ile üyeliğinizin olduğu Betpipo dünyasında para yatırma veya çekme işlemi yapılıyor.

7/24 Para Yatırma Ve Çekme

Yasal güvence ile kazanç sağlanan site Betpipo Para Yatırma ve Çekme Seçenekleri​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​ 7/24 işlemlere açık olup danışmanlık hizmeti mobil ve internet üzerinden verilir. Para yatırma ve çekme işlemlerinde üyelik sonrası anlaşmalı bankalarda hesabınızın aktif olması yeterlidir. Para yatırma veya çekme işlemi ortalama 2 dakika sürmektedir.

Bekletilmeden Para Çekme İşlemleri Yapılır?

Betpipo site gizlilik sözleşmesinde yer alan kurallar gereğince para çekme işlemleri belirli bir sıra dahilinde gerçekleşir. Çekme onayı tanımlandıktan sonra bu süreçte sıranız geldiğinde işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Betpipo para yatırma ve çekme durumlarında üye ve hesap bilgilerinin aynı olması zorunludur. Aksi halde ödeme gerçekleştirilmez.

Para Çekme Limiti Ne Kadar

Günlük para çekme limiti Betpipo üyeleri için çekim kartlarının özelliğine göre ortalama minimum 100.000 TL maksimum 500.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu limit Betpipo Para Yatırma ve Çekme Seçenekleri detaylı bilgilendirmelerinde sözleşme içerisinde yer alır.

Üyeler sözleşmeyi kabul ettiklerinden dolayı site artırıma gitmedikçe günlük çekim 100.000 TL ‘dir. 24 saatlik zaman dilimi geçmeden yeni bir çekim işlemi gerçekleştirilmez. Günlük çekim işlemi 1 defa uygulanır. Günlük limit artışı olması durumunda değişiklik olduğunda tüm üyeler bilgilendirilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*